Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare på webbplatsen samtycker du till det. Läs mer

Mittbygge
Vald kommun

Välkommen till Samhällsplaneringskontoret!

Ska du söka bygglov, göra en anmälan eller beställa nybyggnadskarta i vår kommun? Då har du hittat rätt, detta och mycket mer kan du nämligen göra via denna portal.

En bekvämare vardag med våra tjänster och tillgång till information

Du kan bekvämt och säkert ansöka om eller återuppta en påbörjad ansökan. Du kan också komplettera ditt ärende och följa alla dina befintliga ärenden. Du har stor tillgång till information om byggprocessen. Detta oavsett datum, klockslag eller var du befinner dig i världen.

Inloggning till tjänsterna

Portalens information har du direkt tillgång till – tjänsterna når du genom att logga in med e-legitimation. Som inloggad kan du sedan välja att till exempel ansöka om bygglov eller se status i dina pågående, dolda (då sökande själv valt att dölja ett ärende tills vidare) som avslutade ärenden.

Avgifter

Portalens information och att använda tjänsten är kostnadsfri. Vi tar ut en avgift för handläggningen av en ansökan, anmälan eller beställning. Avgifterna tas ut i enlighet med taxa som kom­­­munfullmäktige har beslutat om.

Tänk på att en insänd ansökan, anmälan eller beställning, som du av olika skäl inte har möjlighet att fullfölja, ändå kan innebär kostnader för dig. Detta gäller även vid avslag.

Vår sida

Oavsett var du befinner dig i portalen når du denna sida genom att klicka på länken ”Tillbaka till kommunens startsida” överst på sidan.

E-post

samhallsplaneringskontoret@nassjo.se

Besöksadress

Kyrkogatan 4, Nässjö

Besökstider

Ring oss för att bestämma tid - vi vill nämligen att du ska få den tid du behöver. 

Postadress
Samhällsplaneringskontoret
571 80 Nässjö

Telefonnummer till bygglovingenjörerna

Peter Karlsson, 0380-51 84 84

Kjell Andersson, 0380-51 84 83

Lina Johansson, 0380-51 85 62

Irina Friden, 0380-51 84 95

Telefonnummer till kartingenjörerna

Eva Schlicht, 0380-51 89 16

Therese Svensson, 0380-51 76 90

 

Senast uppdaterad: 2017-03-01 Ansvarig för sidan: Samhällsplaneringskontoret