Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare på webbplatsen samtycker du till det. Läs mer

Mittbygge
Vald kommun

Vi i Hallstahammar är anslutna till Mittbygges tjänster

Varmt välkommen med din ansökan eller anmälan.


Ska du söka bygglov i vår kommun? Vill du läsa mer om processen? Då har du hittat rätt, detta och mycket mer kan du nämligen göra via denna portal.

En smidig e-tjänst

Du kan bekvämt och säkert ansöka eller återuppta en påbörjad ansökan. Du kan också komplettera din ansökan och följa alla dina befintliga ärenden. Detta kan du göra när och var som helst. Om du går ifrån tjänsten, sparas dina uppgifter i upp till sju dagar. Men tryck på spara först!

Såhär loggar du in

Du loggar in med e-legitimation. När du är inloggad kan du välja att till exempel ansöka om bygglov eller se status i alla dina digitala ärenden. Om du är inloggad mer än en timme utan att du gör något, kan du inte längre spara och de uppgifter som du har fyllt i försvinner. Detta för att dina handlingar inte ska komma i orätta händer. Tänk därför på att spara uppgifterna noga och logga ut innan du lämnar tjänsten.

Avgifter

Att använda tjänsterna är kostnadsfritt, men vi tar ut en avgift för handläggningen av en ansökan, anmälan eller beställning. Avgifterna tas ut enligt den taxa som kom­­­munfullmäktige har bestämt.

Tänk på att en ansökan, anmälan eller beställning, som du av olika skäl inte har möjlighet att fullfölja, ändå kan innebära kostnader för dig. Detta gäller även vid avslag.

Kontakt:

Hallstahammars kommun
734 80 Hallstahammar
tfn kundcenter: 0220-240 00
e-post: bygglov@hallstahammar.se

Senast uppdaterad: 2020-08-31 Ansvarig för sidan: Hallstahammars kommun