Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare på webbplatsen samtycker du till det. Läs mer

Mittbygge
Vald kommun

Vi är anslutna till Mittbygge

Ska du söka bygglov i Hultsfreds kommun? Då har du hittat rätt! Detta och mycket mer kan du göra här via våra e-tjänster.
En smidig e-tjänst

Du kan bekvämt och säkert ansöka eller återuppta en påbörjad ansökan. Du kan också komplettera din ansökan och följa alla dina ärenden.

En påbörjad ansökan sparas i sju dagar. Men dina bifogade filer sparas inte. Dessa behöver du lägga upp på nytt varje gång du återupptar din ansökan.

Så loggar du in

Du loggar in med din e-legitimation. När du är inloggad väljer du vilken e-tjänst du vill använda eller se status i dina ärenden. Har du inte e-legitimation kan du beställa det från din bank.

När du är inloggad är sessionstiden en timme. Det betyder att ändringar som du gör i ansökan inte sparas om du är inloggad mer än en timme. Glöm därför inte att spara och logga ut.

Avgifter

Att använda tjänsterna är kostnadsfritt men vi tar ut en avgift för att handlägga din ansökan, anmälan eller beställning. Avgifterna tas ut i enlighet med en taxa som kom­­­munfullmäktige har bestämt.

Tänk på att en insänd ansökan, anmälan eller beställning, som du av olika skäl inte har möjlighet att fullfölja, ändå kan innebära kostnader för dig. Detta gäller även vid avslag.

Har du frågor?

Du får gärna höra av dig till Hultsfred-Vimmerby miljö- och byggnadsförvaltning om du har frågor om lov eller anmälan.

Vill du boka telefonmöte med en bygglovshandläggare får du gärna använda vår e-tjänst: Boka möte med en bygglovshandläggare Länk till annan webbplats..

Ska du bygga inom strandskyddat område?

Tänk på att du behöver strandskyddsdispens om du ska bygga inom ett strandskyddat område. Du måste ha ett godkänt beslut om strandskydd innan du ansöker om lov eller anmälan.

Hultsfred-Vimmerby miljö- och byggnadsförvaltning

E-post
miljo.bygg@hultsfred.se

Telefon
0495-24 14 00

Vi har telefontid vardagar kl. 10.00-12.00 och 13.00-15.00.

Webbplats
www.hultsfred.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: 2022-01-10 Ansvarig för sidan: Mittbygge.se