Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare på webbplatsen samtycker du till det. Läs mer

Mittbygge
Vald kommun

Vi är anslutna till Mittbygge

Ska du söka bygglov i vår kommun? Vill du läsa mer om processen? Då har du hittat rätt, detta och mycket mer kan du nämligen göra via denna portal.

Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp
Ansökan, byggärende.pdf Pdf, 1.9 MB. 1.9 MB 2016-05-25 15.47

En bekvämare vardag med tillgång till lättläst information

Du kan bekvämt ansöka via våra digitala blanketter. Du har stor tillgång till bygginformation. Detta oavsett datum, klockslag eller var du befinner dig i världen.

Nå våra blanketter

Portalens bygginformation har du direkt tillgång till – våra bygglovsblanketter når du genom att klicka på knappen Blankettansökan på denna sida. Välj sedan den blankett som stämmer för dig till exempel ansöka om bygglov. Du skickar sedan själv in ansökan till oss.

Avgifter

Portalens information är fri att använda. Att använda blanketterna är kostnadsfritt men vi tar ut en avgift för handläggningen av en ansökan, anmälan eller beställning. Avgifterna tas ut i enlighet med en taxa som kom­­­munfullmäktige har bestämt.

Tänk på att en insänd ansökan, anmälan eller beställning, som du av olika skäl inte har möjlighet att fullfölja, ändå kan innebär kostnader för dig. Detta gäller även vid avslag.

Vår sida

Oavsett var du befinner dig i portalen når du denna sida genom att klicka på länken ”Tillbaka till kommunens startsida” överst på sidan.

FSP Bygg & Miljö

 

Enhetschef
Carola Gunnarsson

Byggnadsinspektör
Göran Bergstrand

Byggnadsinspektör
Jonny Sällin

Bygglovshandläggare
August Nordmark

Byggadministratör
Emma Rosblad

E-post till enheten

Vi nås via kommunens växel 0472-150 00

Senast uppdaterad: 2021-12-07 Ansvarig för sidan: FSP Bygg & Miljö