Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare på webbplatsen samtycker du till det. Läs mer

Mittbygge
Vald kommun

E-tjänster och information på Mittbygge

Ska du söka bygglov i vår kommun? Då har du hittat rätt, detta och mycket mer kan du nämligen göra via denna portal.

En bekvämare vardag med våra tjänster

Du kan bekvämt och säkert ansöka om eller återuppta en påbörjad ansökan. Du kan också handlingskomplettera och följa alla dina befintliga ärenden. Detta oavsett datum, klockslag eller var du befinner dig i världen.

Inloggning till tjänsterna

Du måste logga in med e-legitimation. Inloggad kan du sedan välja att till exempel ansöka om bygglov eller se status i dina pågående, dolda (då sökande själv valt att dölja ett ärende tills vidare) som avslutade ärenden.

Avgifter

Att använda tjänsterna är kostnadsfritt men vi tar ut en avgift för handläggningen av en ansökan, anmälan eller beställning. Avgifterna tas ut i enlighet med en taxa som kom­­­munfullmäktige har bestämt.

Tänk på att en insänd ansökan, anmälan eller beställning, som du av olika skäl inte har möjlighet att fullfölja, ändå kan innebär kostnader för dig. Detta gäller även vid avslag.

Vår sida

Oavsett var du befinner dig i portalen når du denna sida genom att klicka på länken ”Tillbaka till kommunens startsida” överst på sidan.

Personuppgifter

Information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du på www.hammaro.se/dataskyddsforordningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

  • Hammarö kommun består av en ö som ligger i norra delen av Vänern, omgiven av klippor och glittrande vatten.
  • Kommunen har drygt 15 300 invånare och huvudorten är Skoghall.
  • Med 54 kvadratkilometer är vi är till ytan en av Sveriges minsta kommuner. Vi finns i landskapet och länet Värmland och är en del av Karlstadsregionen.
  • Det är det miljö- och byggförvaltningenlänk till annan webbplats som hanterar frågor gällande till exempel planer, bygglov, förhandsbesked samt strandskyddsdispenser.
  • Markfrågor och kartor hanteras av kommunledningskontoret.

Besöksadress
Mörmovägen 5länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 663 31 Skoghall

Besökstider
Vi har "vanliga" kontorstider, men vill du vara säker på att träffa någon särskild inspektör så ring först och boka tid.

Postadress
Hammarö kommun, Miljö- och byggförvaltningen
Box 26, 663 21 Skoghall
Telefon 054 - 51 50 00 (VX)

Kontakt med särskild person

Namn

Befattning

Telefon

Sven-Arne Rundin

Byggchef

054-51 52 04

Stefan Erikssonöppnas i nytt fönster

Byggnadsinspektör

054-51 53 45
 

Kontakta förvaltningen via e-post

Senast uppdaterad: 2019-02-28 Ansvarig för sidan: Hammarö kommun