Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare på webbplatsen samtycker du till det. Läs mer

Mittbygge
Vald kommun

Bygga, bo och etablera

Är du på gång att söka bygglov i Hofors kommun? Då har du hittat rätt! Detta och mycket mer kan du göra här via våra e-tjänster.

En smidig e-tjänst

Du kan bekvämt och säkert ansöka eller återuppta en påbörjad ansökan. Du kan också komplettera din ansökan och följa alla dina befintliga ärenden. Detta kan du göra när och var som helst. Om du går ifrån tjänsten, sparas dina uppgifter i upp till sju dagar. Men tryck på spara först!

Så här loggar du in

Du loggar in med e-legitimation. När du är inloggad kan du välja att till exempel ansöka om bygglov eller se status i alla dina digitala ärenden. Om du är inloggad mer än en timme utan att du gör något, kan du inte längre spara och de uppgifter som du har fyllt i försvinner. Detta för att dina handlingar inte ska komma i orätta händer. Tänk därför på att spara uppgifterna noga och logga ut innan du lämnar tjänsten.

Avgifter

Att använda e-tjänsterna är kostnadsfritt, men vi tar ut en avgift för handläggningen av en ansökan, anmälan eller beställning. Avgifterna tas ut enligt den taxa som kom­­­munfullmäktige har bestämt.

Tänk på att en ansökan, anmälan eller beställning, som du av olika skäl inte har möjlighet att fullfölja, ändå kan innebära kostnader för dig. Detta gäller även vid avslag.

Råd och hjälp

Vi hjälper dig gärna om du behöver råd och vägledning inför och under ditt byggprojekt. Om du vill ha personlig service kan du kontakta Medborgarservice på telefon 026-24 00 00 för att få prata med en handläggare eller boka tid för ett personligt möte. Mer information hittar du på vår webbsida sandviken.se/byggabomiljo Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Så behandlar vi personuppgifter

När du använder Mittbygge behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen som underlag för att handlägga ärendet. På sandviken.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du läsa mer om hur Västra Gästriklands samhällsbyggnads-förvaltning hanterar personuppgifter. Västra Gästriklands samhällsbyggnads-nämnd är personuppgiftsansvarig. Vid frågor, kontakta oss via e-post vgs@sandviken.se eller telefon 026-24 00 00.

Västra Gästriklands samhälls­byggnads­förvaltning

Gemensam förvaltning för Sandviken, Hofors och Ockelbo.

Besöksadress: Stadshuset, Odengatan 37, Sandviken
Postadress: 811 80 Sandviken
Telefon: 026-24 00 00 (Medborgarservice)
E-post: vgs@sandviken.se

Senast uppdaterad: 2020-09-01 Ansvarig för sidan: Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning