Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare på webbplatsen samtycker du till det. Läs mer

Mittbygge
Vald kommun

Nu kan du sökan bygglov och göra anmälningar hos oss i Kävlinge via Mittbygges tjänster

Barsebäck

En bekvämare vardag med våra tjänster

Du kan bekvämt och säkert ansöka om eller återuppta en påbörjad ansökan. Du kan också handlingskomplettera och följa alla dina befintliga ärenden. Detta oavsett datum, klockslag eller var du befinner dig i världen.

Inloggning till tjänsterna

Du måste logga in med e-legitimation. Inloggad kan du sedan välja att till exempel ansöka om bygglov eller se status i dina pågående, dolda (då sökande själv valt att dölja ett ärende tills vidare) som avslutade ärenden.

Avgifter

Att använda tjänsterna är kostnadsfritt men vi tar ut en avgift för handläggningen av en ansökan, anmälan eller beställning. Avgifterna tas ut i enlighet med en taxa som kom­­­munfullmäktige har bestämt.

Tänk på att en insänd ansökan, anmälan eller beställning, som du av olika skäl inte har möjlighet att fullfölja, ändå kan innebär kostnader för dig. Detta gäller även vid avslag.

Ytterligare information kring byggande hittar du här:

Bygglov:

Bygglov, anmälan och andra åtgärder Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förhandsbesked:

Förhandsbesked Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Detaljplaner:

Gällande detaljplaner Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Oavsett var du befinner dig i portalen når du denna sida genom att klicka på länken ”Tillbaka till kommunens startsida” överst på sidan.

Plan- och bygglovsavdelningen

Handhar all typ av frågor kring bygglov, anmälningar, detalj- och planritningar. Kommunens kundtjänst står alltid behjälplig för frågor angående detta under kommunhusets ordinarie öppettider. Bygglovshandläggarna har telefon- och besökstid enligt följande och kontaktas via Kontakt Kävlinge.

Besöksadress: Kullagatan 2, 244 80 Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, Plan- och bygglovsavdelningen, 244 80 Kävlinge

Telefontid:
Tisdag kl. 10.00–12.00

Besökstid:
Onsdag kl. 10.00–11.30

Senast uppdaterad: 2020-11-18 Ansvarig för sidan: