Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare på webbplatsen samtycker du till det. Läs mer

Mittbygge
Vald kommun

Vi är anslutna till Mittbygges tjänster

Ska du söka bygglov i vår kommun? Då har du hittat rätt, detta och mycket mer kan du nämligen göra via denna portal.

En bekvämare vardag med våra tjänster

Du kan bekvämt och säkert sköta ditt ärende via tjänsten och även handlingskomplettera samt följa alla dina befintliga ärenden. Detta oavsett datum, klockslag eller var du befinner dig i världen.

Inloggning till tjänsterna

Portalens bygginformation har du direkt tillgång till – tjänsterna når du genom att logga in med e-legitimation. Inloggad kan du sedan välja att till exempel ansöka om bygglov eller se status i dina pågående, dolda (då sökande själv valt att dölja ett ärende tills vidare) som avslutade ärenden.

Använd våra checklistor

För att underlätta för dig som sökande att få en snabbare hantering av ditt ärende har Tyresö kommun skapat checklistor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för olika åtgärder inkluderande de handlingar som behövs för att ditt ärende ska anses vara komplett. Gå in via länken ovan och välj den åtgärd du vill göra innan du påbörjar ditt ärenden här.

Avgifter

Portalens information är fri att använda. Att använda tjänsterna är kostnadsfritt men vi tar ut en avgift för handläggningen av en ansökan, anmälan eller beställning. Avgifterna tas ut i enlighet med en taxa Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som kom­­­munfullmäktige har bestämt.

Tänk på att en insänd ansökan, anmälan eller beställning, som du av olika skäl inte har möjlighet att fullfölja, ändå kan innebär kostnader för dig. Detta gäller även vid avslag.

Vår sida

Oavsett var du befinner dig i portalen når du denna sida genom att klicka på länken ”Tillbaka till kommunens startsida” överst på sidan.

Använd våra checklistor

För att underlätta för dig som sökande att få en snabbare hantering av ditt ärende har Tyresö kommun skapat checklistor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för olika åtgärder inkluderande de handlingar som behövs för att ditt ärende ska anses vara komplett. Gå in via länken ovan och välj den åtgärd du vill göra.

Bygglovfrågor

Har du enklare bygglovsfrågor kan du få hjälp av Servicecenter alla dagar i veckan. Klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för kontaktuppgifter och öppettider.


Senast uppdaterad: 2020-11-18 Ansvarig för sidan: Stadsbyggnadsförvaltningen