Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare på webbplatsen samtycker du till det. Läs mer

Mittbygge
Vald kommun

Vi är inte längre anslutna till Mittbygges tjänster

Ska du söka bygglov i vår kommun? Då vänder du dig från och med den 1/9 2022 till miljobygg@vaggeryd.se.
Är du osäker så är du välkommen att kontakta oss på: 0370-67 81 00 (växel)
Du kan fortfaramde komplettera på ett befintligt ärende!

Från och med den 1/12 kommer du som har ett pågående eller ett avslutat ärende INTE längre kunna se din/dina ansökningar eller övriga handlingar i Mittbyggeportalen.

En bekvämare vardag med våra tjänster

Du kan bekvämt och säkert ansöka om eller återuppta en påbörjad ansökan. Du kan också handlingskomplettera och följa alla dina befintliga ärenden. Detta oavsett datum, klockslag eller var du befinner dig i världen.

Inloggning till tjänsterna

Du måste logga in med e-legitimation. Inloggad kan du sedan välja att till exempel ansöka om bygglov eller se status i dina pågående, dolda (då sökande själv valt att dölja ett ärende tills vidare) som avslutade ärenden.

Avgifter

Att använda tjänsterna är kostnadsfritt men vi tar ut en avgift för handläggningen av en ansökan, anmälan eller beställning. Avgifterna tas ut i enlighet med en taxa som kom­­­munfullmäktige har bestämt.

Tänk på att en insänd ansökan, anmälan eller beställning, som du av olika skäl inte har möjlighet att fullfölja, ändå kan innebär kostnader för dig. Detta gäller även vid avslag.

Vår sida

Oavsett var du befinner dig i portalen når du denna sida genom att klicka på länken ”Tillbaka till kommunens startsida” överst på sidan.

Miljö- och byggförvaltningen
Box 43, 568 21 Skillingaryd
miljobygg@vaggeryd.se
0370-67 80 00

Bygginspektör
Johan Karlsson
0370-67 81 31

Bygginspektör
Thomas Andersson
0370-67 81 76

Öppettider
mån-tors: 8:00-16:30, fre: 8:00-16:00

Besöksadress
Bangårdsgatan 2, Skillingaryd Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: 2022-08-25 Ansvarig för sidan: Miljö- och byggförvaltningen