Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare på webbplatsen samtycker du till det. Läs mer

Mittbygge
Vald kommun

Vi är anslutna till Mittbygges tjänster

Ska du söka bygglov i vår kommun? Vill du läsa mer om processen? Då har du hittat rätt. Det och mycket mer kan du nämligen göra via denna portal.

En bekvämare vardag med våra tjänster och tillgång till information

Du kan bekvämt och säkert ansöka eller återuppta en påbörjad ansökan. Du kan också komplettera dina handlingar och följa alla dina befintliga ärenden. Till hjälp finns även information och tips kring byggfrågor. Oavsett datum, klockslag eller var du befinner dig i världen.

Inloggning till tjänsterna

För att läsa bygginformation behöver du inte logga in. 
För att nå tjänsterna behöver du logga in med e-legitimation. När du är inloggad kan du sedan välja att till exempel ansöka om bygglov eller se status i dina pågåend ärenden.

Vi tar ut en avgift för handläggningen 

Att ta del av informationen och använda tjänsterna är kostnadsfritt. Däremot tar vi ut en avgift för handläggningen av en ansökan, anmälan eller beställning. Avgifterna tas ut enligt en taxa som kom­­­munfullmäktige har bestämt.

Tänk på att en ansökan, anmälan eller beställning, som du av olika skäl inte har möjlighet att slutföra, ändå kan innebära kostnader för dig. Detta gäller även vid avslag.

Vår sida

Oavsett var du befinner dig i portalen når du denna sida genom att klicka på länken ”Tillbaka till kommunens startsida” överst på sidan.

Ring oss:

Kontaktcenter 0470-410 00

Mejla oss:

Stadsbyggnadskontoret@vaxjo.se

Besök oss:

Västra Esplanaden 18
351 12 Växjö

Senast uppdaterad: 2019-01-03 Ansvarig för sidan: Stadsbyggnadskontoret